Za ovotjednu inspiraciju… Pogledaj posebno izabrane proizvode i stručne članke o uređenju doma!

Zebrin izbor top proizvoda…

OKVIR ZA SLIKE 20X30

Boja: bijela
Dimenzija: 20×30 cm
Letvica: drvena, ravni profil, blago ukošena, mat
Staklo: prozirno, oprano staklo
Passepartout: ne
Stražnja strana: furnir ploča
Mogućnost vješanja: 2 suspenzije za vješanje
Pakiranje: poklon kutija

139,33 kn | Besplatna dostava

Naruči odmah

Toaletni stol s 3 ogledala i tabureom, Bijeli

Ovaj elegantni set sastoji se od toaletnog stola s ogledalom i tabureom, a izrađen je od visokokvalitetnog drveta bora. Viktorijanski stil i čista bijela izrada unijeti će dašak elegancije u vašu sobu. Izuzetna izrada jedna je od izvanrednih značajki ovog seta. Samostojeća ogledala omogućavaju podešvanje prema Vašim željama. 5 ornamentnih ladica pruža prostor pogodan za vaše ukrase, kozmetike i druge privatne stvari. Toaletni stolić će zasigurno privlačiti poglede gdje god da ga stavite. Montaža je vrlo jednostavna, sav pribor je uključen u isporuku.

1152,48 kn | Besplatna dostava

Naruči odmah

Za one znatiželjne…

Što je Shabby Chic dizajn interijera?

Nema sumnje zašto je shabby chic dizajn interijera toliko privlačan. Kad se ispravno primijeni, ovaj stil je savršena ravnoteža između opuštenog i strogog izgleda. Dopušta razvoj umjetničke, ali i elegantne atmosfere, dok dizajneru daje mnogo slobode u iznošenju vlastitih ideja.

Saznaj više…

Sve cijene uključuju PDV. Cijene se mogu promijeniti. Trenutno aktualne cijene možete pronaći na www.zebra.hr. Ponuda vrijedi samo do isteka zaliha.

INDIGO SVIJET d.o.o.
Lepavinski put 7, Zagreb
091 111 00 88 (pon-pet 10-14 h)
[email protected]
www.zebra.hr

NAPOMENA: Ova mailing lista poslana je uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese, kroz Vašu prijavu ili na neki drugi način, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Odjava s liste

facebook