NOi fotelja

4.969,00 Kn | uklj.PDV + Besplatna dostava

• Modularna garnitura ili pojedinačni komadi
• Moderan dizajn i jednostavna elegencija
• Visokokvalitetna memorijska pjena za optimalnu udobnost
• Također dostupna varijanta NATURAL s postoljem od hrastovine

 

BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR 4-6 TJEDANA

Očisti
Šifra proizvoda: AB_A05-03BASIC-TK Kategorije: , , , ,

Opis

Sustav tapeciranog namještaja NOi je modularni sustav koji dopušta različite kombinacije skladnih oblika, dimenzija i boja, koje će se prilagoditi vašim potrebama i tipu prostora. Iznimno je udoban te se jedinice mogu koristiti kao zasebni elementi ili kao komponenta veće garniture za opuštanje.
Fotelja NOi brenda ABSYNTH jednostavnog je i elegantnog oblika, dok se udobnost sjedenja postiže korištenjem termo-elastične memorijske pjene koja prilagođava svoj oblik tijelu. Jednostavan dizajn čini namještaj iz kolekcije NOi prikladnim za gotovo svaki tip interijera.
Fotelja je dostupna u dvije verzije: BASIC (unutarnji okvir) i NATURAL (osim unutarnjeg okvira ima i vanjsko postolje od hrastovine).

Dimenzije: Š 90 x D 90 cm x V 67 cm (visina sjedišta 38 cm))
Materijal: elementi okvira od iverice, visokokvalitetna ispuna od memorijske pjene
Presvlaka: šenil tkanina (54,9% poliester, 38,5% akril, 6,6% viskoza; gramatura 341 g/m² ± 5%, martindale test >100 000, lako se čisti (tehnologija “easy clean”))

Iz padajućeg izbornika izaberite željenu boju (siva, lavanda, puder roza, menta, svjetloplava).

Za veći izbor boja/materijala molimo pošaljite nam upit.

O BRENDU ABSYNTH

Pojedini komadi namještaja iz svih kolekcija ABSYNTH-a mogu se slobodno kombinirati za stvaranje originalnih, neobičnih rješenja za predstavljenje originalnog karaktera tvog doma. Stilska konvergencija svih kolekcija i dosljednost u izboru korištenih materijala omogućuje ti eksperimentiranje spajanjem pojedinih proizvoda našeg branda, isključujući rizik od nekonzistentnosti ili estetskog nesklada. Stolovi iz kolekcije Magh, KYLA stolice ili ormarića NOOK mogu stvoriti jedinstven i koherenatn prostor. Dobrodošli u svijet ABSYNTH-a!

TEHNOLOGIJA

Uvijek koristimo najkvalitetnije materijale. Nastojimo osigurati da ABSYNTH u potpunosti zadovolji očekivanja naših kupaca. Svaki korak u oblikovanju namještaja – od dizajna do proizvodnje, nadziru i potpuno kontroliraju djelatnici tvrtke Deffine Furniture. Vjerujemo u ideju održivog razvoja. U našim aktivnostima dajemo posebnu pozornost zaštiti okoliša.

 

 

 

 

Dodatne informacije

Boja

Siva, Lavanda, Puder roza, Menta, Svjetloplava