TIMOORE MAGI Krevet, za madrac 90×200 cm

4.688,00 Kn | uklj.PDV + Besplatna dostava

 

BESPLATNA DOSTAVA UNUTAR 4-5 TJEDANA

Opis

Brend: Timoore

Ime kolekcije dolazi od norveške riječi ‘magi’, što znači magično.
Set dječjeg namještaja načinjen od prirodne šperploče kombinirane sa snježno bijelim. Ovo je izrazito umirujući moderni namještaj u vrlo minimalističkoj, bezvremenskoj formi.
Skandinavski dizajn koji karakterizira čitavu kolekciju MAGI potpuno je promišljen i dizajniran na temelju restriktivnih standarda EU i najnovijih svjetskih trendova.
Puno drvo na visokoj bazi šperploče daje lakoću svakom komadu te također pomaže održati čistoću koja je toliko važna, posebno u slučajevima alergija.
Bezvremenska mat bijela u kombinaciji s prirodnom šperpločom originalni je set koji će savršeno ispuniti u sobi vašeg djeteta ili tinejdžera.

Dimenzije (D/Š/V): 204 / 92 / 45 cm
Boja/materijal: šperploča breze
Za madrac dimenzija 90×200 cm.

Isporuka ne uključuje madrac.

O BRENDU TIMOORE:
Od prvog dana opažanje svijeta počinje s najbližom okolinom. Stvari oko nas u našem djetinjstvu imaju ogroman utjecaj na način na koji ćemo vidjeti budućnost. Željeli smo stvoriti za našu djecu NEŠTO LIJEPO, NEŠTO PRAKTIČNO, NEŠTO NEOBIČNO, a najviše od svega NEŠTO JEDINSTVENO. Stoga su naše ideje jedinstvene kao naša djeca. Nema kompromisa! Djeca zaslužuju najbolje. Ta načela su bila naše smjernice za vrijeme stvaranja kolekcije Timoore. Od konceptualnih crteža do završne faze ambalaže bili smo svjesni naše misije. Namještaj Timoore uključuje niz predmeta koji podupiru razvoj djece. Zbog toga je kolekcija sigurna, lijepa i moderna. Timoore je uistinu jedinstven.